Noi proiecte cu bani europeni! Conducerea CJD are în plan reabilitarea clădirilor Centrului de Recuperare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani Moreni

Publicitate

Preluat la începutul acestui an de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală de Asistență Socială, după 12 ani, Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani Moreni va face obiectul unor ample investiții de reabilitări!

Pentru ca cei internați în centru, dar și personalul să beneficieze de cele mai bune condiții, imediat după aprobarea bugetului, clădirile vor intra într-un proces de reabilitare.

„Anul acesta va fi anul investițiilor, vreau un buget pentru investiții și nu un buget de consum. DGASPC va avea anul acesta cele mai mari investiții și vom începe cu cele mai mari proiecte privind infrastructura Direcției de Asistență Socială. Vreau să începem cu Centrul de la Țuicani, anul acesta va începe un proces de reabilitare a tuturor clădirilor a acestui Centru”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la conferința de bilanț a DGASPC.

Consiliul Județean a preluat nu numai imobilele și beneficiarii, ci și cheltuiala aferentă acestui Centru. ”Nu este o cheltuială mică și ne-am asumat începând cu 1 ianuarie să asigurăm toate cheltuiala pentru funcționarea acestui Centru”, a mai subliniat președintele CJD care a declarat că investițiile vor fi realizate cu bani europeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!