Noi lucrări în Târgovişte. Restricții de circulație pe una dintre străzile importante

Publicitate

În paralel cu lucrările de asfaltare și modernizare a străzii Radu Gioglovan din Micro IX, într-o zonă apropiată, pe strada Crăițelor, se desfășoară noi lucrări. Este vorba despre zona din spatele Palatului Justiției  și a blocului G8.

”Investiția vizează amenajarea parcărilor, a străzii și a trotuarelor, preluarea apelor pluviale, modernizarea iluminatului public, dar și reabilitarea locului de joacă”, a anunțat primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan.

Totodată, au fost demarate și lucrările de extindere a rețelei de canalizare de pe strada Gimnaziului. ”În contextul acestei investiții, pe stradă menționată, vor fi restricții de trafic pe parcursul celor 30 de zile cât durează lucrările, cu precizarea că circulația va fi deschisă dimineață, până la ora 8.30, precum și seara, după orele 18.00”, a informat edilul.

Imediat ce va fi finalizată canalizarea, strada Gimnaziului va fi asfaltată integral, în cadrul unei alte investiții, al cărei contract de execuție este deja semnat.

Strada Gimnaziului este cea care ține de la sediul Agenției de Protecție a Mediului și al Gărzii de Mediu până spre zona Colegiului Ienăchiță Văcărescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!