Noi informaţii în cazul copilului de nici doi ani din Dâmboviţa care a murit la un spital privat

Publicitate

Ştefan Khalil
După multe investigații și multe persoane anchetate, în final s-a aflat de ce Ştefan, băiețelul de un an și zece luni a murit la spitalul privat din București. Potrivit raportului Institutului Național de Medicinặ Legală, bebelușul a făcut un șoc hemoragic. Aceasta a fost cauza pentru care copilul nu a mai supraviețuit.

Potrivit Evenimentul Zilei (evz.ro), o sursă din cadrul Institutului Naţional de Medicilă Legală a transmis că această sângereare a fost produsă de ciupirea unui vas de sânge. Astfel, ar putea fi vorba de neglinjenţa medicilor. Cel maiprobabil, primul vinovat al decesului este medicul chirurg. Acesta a efectuat operația, dar nu a monitorizat corect evoluția postoperatorie a copilului.

Cadrele medicale ale spitalului Sanador nu au vrut să dea presei prea multe declaraţii, motivându-se că s-au făcut toate procedurile din protocol pentru salvarea bebelușului.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care se află într-o delegație în Bulgaria, a intervenit în acest caz și a sunat la IML, cerând o copie după expertiza medico-legală. Politicianca a declarat ă a văzut pe live-ul televiziunilor românești familia îndoliată care aștepta pe treptele spitalului să ridice trupul neînsuflețit al copilului.

Au urmat și alte momente emoționante în decursul anchetei. Mama băiețelului i-a făcut și pe anchetatori să plângă, după ce le-a povestit acestora cât s-a chinuit copilul ei în ultimele sale clipe.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele