Noi dezvăluiri în cazul de la Onești! Soția criminalului se afla la un etaj mai sus!

Publicitate

A fost alertă ieri la Onești, unde un bărbat în vârstă de 68 de ani a luat ostitici alți doi bărbați, care lucrau în fostul apartament în care a locuit. După ore de amenințări, acesta i-a ucis pe cei doi, fiind o formă de protest pentru faptul că și-a pierdut locuința pe nedrept, după cum acesta le-am spus autorităților.

Victimele frustrării acestui bărbat au fost doi electricieni, în vârstă de 36 și 52 de ani, care au fost legați de către fostul propietar al apartamentului și ținuți lângă el, la balcon, pentru a negocia cu polițiștii. În cele din urmă, nefiind mulțumit de răspunsurile primite, acesta i-a înjunghiat mortal pe cei doi ostatici.

După imobilizarea agresorului, autoritățile au acuzat-o de complicitate la aceste fapte și pe soție, pentru că aceasta s-ar fi aflat la un etaj mai sus în momentul în care bărbatul ar fi pătruns în apartament peste cei doi lucrători. Mai mult decât atât, în geanta femeii au fost găsite câteva coliere identice cu cele pe care soțul acesteia le-a folosit atunci când i-a legat pe electricieni.

Se pare că cei doi soți au fost propietarii apartamentului, însă l-au pierdut în urmă cu 11 ani, fiind luat de firma la care lucra soția.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!