Noi detalii au ieșit la iveală despre cele cinci fete dispărute din Târgoviște. Poliția le-a dat în consemn la frontieră

Publicitate

Tot mai multe informații au ieșit la iveală în ultimele ore cu privire la cele cinci fete dispărute, joi, de la Centrul Asociației Provita 2003 din Târgoviște.

Polițiștii dâmbovițeni au noi informații privind fuga celor cinci fete și se pare ca aceștia s-ar afla pe urmele lor. Adolescentele au fost date în consemn la frontieră, fiind căutate în tot județul. De asemenea, potrivit polițiștilor, două dintre fete ar mai fi dispărut și mai înainte. Ultima dispariție a lor  ar fi avut loc în luna mai.

Cele cinci fete, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, au plecat voluntar, joi, din incinta centrului de tip familial unde erau instituționalizate și nu s-au mai întors. Mai mult de atât, acestea joi de dimineață trebuiau să ajungă la școală, dar nu au mai ajuns la unitatea de învățământ.

Poliția a lansat un apel public, cerând populației să anunțe la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție, daca le vede.

Detalii despre fetele duspărute

Mihaela Roberta Ghica, de 15 ani, purta pantaloni de culoare deschisă şi geacă de culoare gri deschis, în momentul plecării. Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

Alexandra-Costinela Bucur-Chivu, de 16 ani, purta blugi de culoare albastră şi geacă vişinie de fâş. Semnalmente: 1,55 m, ochi albaştri, constituţie atletică, ten deschis, păr lung, negru.

Ana-Maria Hâncianu, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâş de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă şi pantofi sport alb cu negru. Semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 m, constituţie slabă, ten deschis, păr negru, tuns scurt.

Alexia-Lavinia Neagu, de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră. Semnalmente: 1,50 – 1,53 m, ten deschis la culoare, părul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

Florenţa-Emilia Drosu, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâş de culoare neagră şi pantofi sport având culorile alb, roşu şi gri.

Pe de altă parte cei de la bugetul.ro se întreabă dacă nu cumva fetele ar fi ajuns în mâinile unei rețele de proxenetism?

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!