Noi asfaltări la Priseaca. Vezi când încep și ce străzi vizează

Publicitate

După ce, în 2017, a fost abordat pentru prima oară în cadrul lucrărilor edilitare și cartierul Priseaca, a doua investiție majoră din a intrat în linie dreaptă. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în luna mai, vor debuta lucrările pentru implementarea unui alt proiect major în această zonă.

”Noua investiție vizează asfaltarea a 4 km. de drum și are ca obiect străzile Dâmboviței, Soarelui, Prisecii (diferențele de asfaltat), Oilor, Teilor, Înfrățirii și Stupilor”.

Acestor proiecte li se adaugă un proiect complementar de extindere a rețelelor de canalizare și alimentare cu apă (pe străzile Crângului, Prisecii, Plantelor, Pădurii și Teilor), precum și o investiție de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale (pe străzile Dâmboviței, Crângului și Pădurii). ”Sunt cele mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii realizate vreodată în această zonă”, a precizat edilul.

Pe 24 martie anul trecut, a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare drumuri din Priseaca – Târgoviște, cuprinse în prima etapă. Au fost abordate, pentru prima oară în istoria cartierului, străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!