Noapte plină pentru polițiștii dâmbovițeni! În doar câteva ore au reținut peste 20 de permise și au aplicat 172 de amenzi șoferilor indisciplinați

Publicitate

Noapte albă pentru polițiștii dâmbovițeni de la Rutieră, care în doar câteva ore au aplicat peste 170 de amenzi șoferilor care au încălcat legea și au reținut peste 20 de permise.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, oamenii legii au fost prezenți pe principalele drumuri din județul Dâmbovița, precum și în zonele de interes, pentru creșterea gradului de siguranță.

În intervalul orar 18.00 – 02.00, polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o acțiune pentru descurajarea și sancționarea conducătorilor auto care se urcă la volan, deși au consumat alcool ori substanțe interzise.

În cadrul controalelor efectuate pe drumurile publice din județ, polițiștii au testat peste 290 de conducători auto, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 172 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 21 de permise de conducere, dintre care 7 au fost pentru consumul de băuturi alcoolice.

De asemenea, polițiștii au constatat 4 infracțiuni contra siguranței circulației publice pe drumurile.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!