Noapte grea pentru pompierii târgovișteni: Au lichidat două incendii violente izbucnite la Comișani și Raciu

Noapte grea pentru pompierii târgovișteni! Aceștia au fost chemați să stingă două incendii pe raza județului, în localitățile Comișani și Raciu.

Primul incendiu a izbucnit la o casă din Comișani, în jurul orei 20.50. Pentru lichidarea acestuia au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Al doilea incendiu a izbucnit la Raciu, în jurul orei 03.00, iar pentru stingerea acestuia au intervenit tot pompierii târgovișteni. Din fericire, la niciunul dintre incendii nu au existat victime.

“În cursul serii și nopții de ieri, 31.03.2021, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați pentru stingerea unor incendii izbucnite la două locuințe din localitățile Comișani și Raciu.

În localitatea Comișani, la ora 20.50, trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de intervenție cu apă și spumă au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Din primele cercetări se pare că  focul a fost provocat de un coș de fum deteriorat. A ars acoperișul casei casei pe u suprafață de circa 70 metri pătrați, materiale textile, mobilier și electrocasnice dintr-o cameră și un hol al locuinței.

În jurul orei 02.49, 01.04.2021, două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, tot de la Detașamentul Târgoviște, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, de această dată, în localitatea Raciu, tot la o locuință.

Din primele cercetări se pare că un scurtcircuit la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător a provocat producerea incendiului. Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de circa 120 metri pătrați, trei camera de la etajul construcției, obiecte de îmbrăcăminte, mobilier și electrocasnice aflate în interior.

Din fericire, la cele două incendii nu au existat victime. Intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la construcțiilor învecinate”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!