Noapte de coșmar pentru o familie din Târgoviște! Casa acesteia a fost cuprinsă de un incendiu violent. Un bărbat a suferit arsuri la mâini

Publicitate

Noapte de coșmar pentru o familie din municipiul Târgoviște, după ce casa acesteia a fost cuprinsă de un incendiu violent, în jurul orei 03.00. Pentru lichidarea flăcărilor, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere.

Totodată, un bărbat, cel mai probabil proprietarul locuinței, a fost identificat cu arsuri minore la membrele superioare. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, acesta a fost transportat la spital, de către echipajul medical ajuns la fața locului.

„La sosirea echipajelor de intervenție, acestea au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri”, a transmis ISU Dâmbovița.

Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!