Nimicitor în ringul din Piatra Neamț! George Marin, campion al României la juniori

Publicitate

Ionuț Parghel
Rezultat de excepție pentru pugilistul târgoviștean George Marin la Campionatul Național pentru juniori. Boxerul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit campion al României la categoria 60 de kilograme.

În meciul pentru titlul național, sportivul antrenat de Gheorghe Stan, Alexandru Stan și Ioan Găzdac l-a învins pe gorjeanul Andrei Musteț, medaliat la Campionatul European pentru cadeți. După revenirea de la Piatra Neamț, gazda Campionatului Național pentru juniori, George Marin are trei zile de pauză, după care va relua antrenamentele în vederea participării la Campionatul European pentru juniori, ce va avea loc în Rusia.

Andrei Luca a urcat pe a doua treaptă a podiumului

Un alt pugilist de la CS Târgoviște care s-a comportat bine la ediția din acest a Naționalelor de box pentru juniori a fost Andrei Luca. Acesta, la categoria 57 de kilograme, a ajuns vicecampion național. Erorile de arbitraj l-au împins pe acesta să piardă nemeritat medalia de aur. La aceeași categoria, colegul său, Antonio Marin, s-a clasat pe locul 5.
Gheorghe Stan: “Am revenit acasă cu un titlu de campion și cu altul de vicecampion”
Prin rezultatele bifate pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat la înălțime ediția din acest an Campionatului European pentru juniori. Mai mult de atât, alături de clubul târgoviștean doar CSM Călărași a mai avut doi sportivi în gala finală. ““Am avut parte de rezultate de excepție. Sportivii noștri s-au comportat foarte bine. George Marin a fost de neoprit, iar Andrei Luca a fost și el aproape de aur, dar a avut parte de niște greșeli de arbitraj. Am revenit acasă cu un titlu de campion și cu altul de vicecampion. Este un lucru mare că CS Târgoviște a fost reprezentată de doi sportivi în gala finală. La acest capitol am depășit cluburi cu mare tradiție în box. Felicit sportivii pentru rezultatele obținute. A fost un concurs reușit în care am ținut steagul sus. Pe acestă cale mulțumim și domnului director, Alexandru Badea, care ne sprijină necontenit”, a declarat Gheorghe Stan pentru site-ul oficial al Clubului Sportiv Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!