Nimicitoare în ringul din Sibiu! Pugilista Mihaela Radu, de la CSM Târgoviște, aur din nou la Cupa României

Publicitate

Pugilista Mihaela Radu a fost încă o dată nimicitoare în ring! “Bombardiera” Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a adăugat în palmares un nou rezultat important la senioare, la categoria supergrea (+81 kg). De această dată, sportiva pregătită de Nicu Tamaș a cucerit medalia de aur la Cupa României, competiție găzduită de Sala “Transilvania” din Sibiu, în perioada 1-6 martie.

Pugilista de la CSM Târgoviște a învins-o în duelul pentru aur pe Cătălina Nicoleta Dinu, de la CSA Steaua București. În meciul cu puternica târgovișteancă, stelista a abandonat în repriza a doua, din cauza loviturilor nimicitoare primite. În semifinale, tot prin abandon, sportiva de la CSM a învins-o pe călărășeanca Florina Andra Budescu.

“Nu trebuia să dezamăgesc”

Mihaela Radu a tras din greu până a făcut deplasarea la Sibiu pentru această competiție. În ultimele două săptămâni s-a antrenat la foc automat, făcând chiar și două antrenamente pe zi. Pugilista a trebuit să recupereze în două săptămâni toată pregătirea pierdută în 14 zile din cauza a faptului că a trebuit să stea în izolare, fiindcă a fost infectată cu coronavirus. Așadar, până la disputele din ring, sportiva a fost nevoită să se lupte și cu puternicul virus!

“A fost o competiție grea. Nu mă așteptam să cuceresc din nou medalia de aur. Pentru acest aur am muncit enorm în ultimele săptămâni. M-am antrenat din greu. A trebuit să recuperez foarte mult fiindcă am fost nevoită să stau în izolare din cauza infectării cu COVID-19. După ce am ieșit din izolare am tras de mine cât am putut de mult. 2 săptămâni am stat mai mult în sală decât acasă pentru a ajunge la o formă bună. Până la urmă munca depusă nu a fost în zadar, iar roadele s-au văzut la finalul competiției. Toată lumea avea așteptări de la mine. Nu trebuia să dezamăgesc. Pot spune că mi-am îndeplinit cu brio obiectivul în Cupă. Mă bucur că am urcat din nou pe cea mai importantă treaptă a podiumului”, ne-a precizat proaspăta medaliată cu aur la Cupa României.

Medalia din acest an este a  treia de aur obținută de Mihaela Radu la Cupa României, după cele din 2017 și 2020. De asemenea, pugilista de la CSM Târgoviște este cvadruplă campioană a României, după titlurile consecutive obținute  în 2017, 2018, 2019 și 2020.

În urma performanțelor obținute în ultimii ani, Mihaela Radu  devenit cea mai titrată pugilistă a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, dar și a județului Dâmbovița. Fără doar și poate, „Mimi” Radu intră într-o galerie selectă a celor mai valoroase pugiliste din România, alături de Steluța Duță sau Lăcrămioara Perijoc.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!