Nicoleta are mare nevoie de ajutorul vostru

Publicitate

Vă rugăm să nu rămâneți indiferenți la rugămintea mea, ca mamă, pentru fiica Nicoleta Alexandru din localitatea Cornățel, jud.Dâmbovița. Este un copil foarte chinuit de multe boli, fără vedere din naștere suferind de diabet insipid, hidrocefalie și multe alte boli adunate până la această vârstă de 24 de ani, fiind dependentă de tratamente multe și scumpe iar ca tratament alternativ recomandat este salina care, o mai liniștește puțin și îi ameliorează problemele medicale multe și grave.

Strângem așadar pentru tratament (cel care nu intră compensat) și să putem merge din nou cu ea la salină să își revină; este mare, înțelege multe și îi este foarte greu având o viață în care este condamnată la chin și suferință.
Doar prin ajutorul oamenilor cu suflet mare încercăm să îi mai ameliorăm din suferința de nedescris. Noi, ca părinți, suntem oameni muncitori dar bolile nu ne-au ocolit și ne descurcăm foarte greu, Nicoleta depinzând mereu de unul dintre noi pentru toate internările, bolile și pentru deplasarea de zi cu zi.
Așadar, vă rugăm, dacă doriți să ne sprijiniți cu cât de puțin vă suntem pe deplin recunoscători, chiar și 10 lei , adunați din mai multe părți fac diferența în viața Nicoletei sau, dacă dorește cineva să ne ajute direct și să ne plătească câteva zile să o ducem la salină ar fi la fel de bine !!!
Cu deosebită recunoștință, Alexandra, mama Nicoletei.

Mai multe detalii aici: Sprijin pentru Nicoleta

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!