Nemulțumire la Chindia Târgoviște după remiza cu Gaz Metan! Emil Săndoi: “Am fi meritat victoria”

Publicitate

Comportare foarte bună pentru Chindia Târgoviște în play-out-ul Ligii 1. După șase meciuri susținute în această fază a campionatului, roș-albaștrii au înregistrat 4 victorii și două remize.

Ieri, într-o nouă partidă, Chindia a terminat la egalitate, 1-1, cu Gaz Metan Mediaș. Remiza înregistrată cu medieșenii nu a mulțumit conducerea tehnică a Chindiei. Antrenorul Emil Săndoi a considerat după acest joc că echipa sa merita toate cele trei puncte.

“Cred că am fi meritat victoria. Noi am fost mult mai periculoși în fața porții. Imediat după penalty, am avut ocazia să facem 2-0. Am primit apoi acel gol ciudat, dar eu vreau să îl felicit pe Marian (nr. Marian Aioani), pentru prestația de până la faza respectivă. Acuzase dureri la o degajare de dinainte, dar ne-a făcut semn că poate juca în continuare

Îi felicit pe toți jucătorii pentru toată evoluția din acest sezon. Am fost la un “fluier” de play-off, iar acum am reușit o serie foarte bună. Băieții au dat dovadă de profesionalism, seriozitate, dăruire. Toate aceste “ingrediente” duc la rezultate pozitive și lasă o anumită imagine  a echipei”,a  precizat Emil Săndoi, la finalul întâlnirii cu Gaz Metan Mediaș.

În ultimele trei jocuri din play-out, Chindia va mai da piept cu Fc Voluntari, Viitorul Constanța și Dinamo București. După șase meciuri jucate în play-out, târgoviștenii se află pe primul loc, cu 34 de puncte acumulate.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!