Negocieri PNL, USR-PLUS și UDMR cu elemente surpriză: Orban s-ar fi propus din nou premier

Publicitate

O informație obținută pe surse de presa centrală arată că liderii USR-PLUS vor discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban să fie din nou premier desemnat.

”E opoziție în partid la scenariul ăsta. Ar fi greu de «vândut» această variantă, după ce Orban și-a dat demisia acum o săptămână”, declară sursele citate, potrivit Mediafax.

La întâlnirea cu liderii USR-PLUS și UDMR, fostul premier Ludovic Orban s-ar fi autopropus din nou premier, mai scrie aceeași agenție de știri.

Astăzi, negocierile de la Vila Lac au suferit un nou blocaj, după ce liberalii au susținut în continuare că vor și șefia Camerei Deputaților și merg și cu Florin Cîțu ca propunere pentru funcția de premier.

La discuțiile de la Vila Lac au participat Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna și Dragoș Tudorache.

Tot astăzi, Ludovic Orban a declarat că s-a convenit la negocieri să fie comunicate public doar lucrurile asupra cărora s-a ajuns la un acord.

De asemenea, astăzi, Dan Barna, liderul USR, a propus ca el, Ludovic Orban și Kelemen Hunor să ocupe funcții de vicepremieri, iar pentru șefia Camerei Deputaților, Dan Barna l-a propus pe Cătălin Drulă, tot de la USR.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!