Necaz mare pentru un tenismen din Târgovişte! Bolidul familiei Voican, furat din parcarea unui hotel din Bulgaria. “Pângeau. Nu mai puteau, iar Andrei nu mai știa de el, nu a mai putut să joace”

Publicitate

Ionuț Parghel
Necaz mare pentru tenismenul târgoviștean Andrei Voican și mama sa, Adriana! Cea din urmă a rămas fără mașină, după ce autoturismul i-a fost furat din parcarea hotelului “Vitosha Park”, din Sofia.

Cei doi se află în capitala Bulgariei pentru că tenismenul legitimat la CS Târgoviște a luat parte la un turneu internațional. Potrivit, antrenorului lui Andrei, Pompiliu Nedelcu, autoturismul familiei Voican (Audi Q7), în valoare de 70 000 de euro, a dispărut chiar de sub ochii sportivului și a mamei sale, în noapte de duminică spre luni. “Incident regretabil pentru familia Voican la Sofia. Mașina Adrianei (nr. mama lui Andrei) a fost furată din parcarea hotelului unde erau cazați. În noaptea de duminică, la ora 23.00, mașina se afla în parcare, iar luni de dimineață, la ora 05.00, aceasta dispăruse. Ceva de necrezut! Pe lângă mașină, familiei Voican i-au fost luate, actele, mai multe articole vestimentare, dar și o serie de rachete de ale lui Andrei. M-au sunat pe mine la 5 jumătate. Pângeau amândoi. Nu mai puteau, iar Andrei nu mai știa de el. La ce supărare a fost pe el a pierdut și meciul. Li s-au furat o mașină de 70 000. Andrei nu a mai putut să joace. Polițiștii de acolo nu prea i-au băgat în seamă. Cei de la hotel i-au spus că aparatura video nu funcționează. Din ce-am înțeles că la acel hotel s-a mai furat un Jeep cu o lună înainte. Hoție mare acolo. Săracii de ei sunt terminați. Dacă Andrei nu-și lua cu el, în camera de hotel, două-trei rachete nici nu avea cu ce să joace. Le-au furat mașina de sub nasul lor. Mașina a fost parcată sub geamul camerei lor. E păcat că el se afla într-o formă bună, dar din cauza necazului care s-a abătut asupra lor nu s-a mai putut concentra la meci”, ne-a declarat Pompiliu Nedelcu. În primul tur al turneului “Barocco Cup”, Andrei Voican a pierdut în fața sârbului Lazar Danic, cu scorul de 7-5, 6-7 (3), 1-6.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele