Necaz mare pentru o familie din Dâmbovița, în Sâmbăta Mare a Paștelui: I-a luat foc casa. O persoană a suferit arsuri la mâini

Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o casă din satul Valea Leurzii, comuna Buciumeni. Potrivit pompierilor, o persoană, a suferit arsuri la nivelul mâinilor pe durata operațiunilor de stingere. Aceasta a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor, dar în schimb a refuzat transportul la spital.

Focul s-a manifestat puternic într-una dintre camerele casei. Pentru lichidarea flăcărilor au acționat pompierii Gărzii Fieni, cu două autospeciale de stingere și pompierii Detașamentului Pucioasa, cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

“Incendiu casă Valea Leurzii, strada Principală. Incendiul se manifestă în interiorul unei camere și a fost localizat imediat de pompieri. Pe timpul operațiunilor de stingere, o persoană a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Persoana a refuzat transportul la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!