Necaz mare într-o familie din Dâmbovița! O femeie a suferit un atac de panică după ce casa i-a luat foc

Foto: arhivă
Publicitate

Necaz mare într-o familie din satul Puntea de Greci, comuna Petrești. Un incendiu a izbucnit miercuri de dimineață în gospodăria familiei, iar flăcările au cuprins repede o încăpere, dar și acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Pe durata incendiului, o femeie a făcut atac de panică, fiind asistată de reprezentanții echipajului medical la fața locului.

În jurul orei 10.38, am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu produs la o casă situată în comuna Petrești, sat Puntea de Greci.

La fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifesta într-o încăpere și la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Totodată, la fața locului, o persoană de sex feminin cu atac de panică a fost asistată medical de către echipajul medical”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Pentru lichidarea flăcărilor au acționat pompierii Gărzii Vișina și cei de la Detașamentul Găești, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!