A murit un cetățean de onoare al orașului Fieni, profesorul Tudor Lămbescu. Mesajul transmis de reprezentanții primăriei

Publicitate

Doliu în învățământul fienez! Unul dintre cei mai apreciați profesori din orașul Fieni, Tudor Lămbescu,  a încetat din viață. Reprezentanții Primăriei Orașului Fieni, în frunte cu primarul Iulian Tătulescu, deplâng trecerea la cele veșnice a dascălului de excepției, dar și a celui care era cetățean de onoare în urbea de la poale de Leaota.

“Oamenii vin și pleacă din viața noastră, dar amintirile rămân pentru totdeauna. În amintirea noastră, domnul profesor Lămbescu Tudor, cetățean de onoare al orașului Fieni și dascăl de excepție, care a pus învățăturile transmise atâtor generații de elevii, o parte din sufletul său, va rămâne acel DOMN modest, respectuos, mereu cu zâmbetul pe buze și o glumă la îndemână.

Rămas bun, domnule profesor! Cu profund regret, Primăria și Consiliul Local Fieni transmit condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, reprezintă mesajul de reprezentanții Primăriei Orașului Fieni, după dispariția dascălului de excepție.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!