Municipiul Târgoviște, pe primul loc la atragerea de fonduri europene! Cristian Daniel Stan, primar: ,,Să fim continuu cei mai buni”

Publicitate

Municipiul Târgoviște ocupă primul loc într-un top la atragerea de fonduri europene! Potrivit datelor oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, municipiul Târgoviște se află pe locul 1 la nivel național într-un clasament al fondurilor europene (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat!

„Este un subiect important, asupra căruia am insistat și vreau să insist, pentru că face parte din rețeta transformării orașului nostru în ultimii 10 ani.

Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei, peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța.

Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște campion național, peste Iași, Cluj și celelalte.

Sunt date oficiale, fără nicio intervenție din partea noastră. Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru. Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus.

Altfel, ne vedem în continuare de treabă. Avem (încă) același entuziasm ca la început și o motivație suplimentară: să fim continuu cei mai buni”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!