Municipiul Târgoviște, în finala națională ”Destinația anului 2022”, la categoria City Break. Se bate cu două orașe mari

Publicitate

Veste excelentă pentru Târgoviște!

Municipiul nostru, alături de Brașov și Iași, a câștigat etapa regională ”Destinația anului 2022” la categoria City Break, iar toate trei s-au calificat în etapa națională a competiției.

Târgoviște a avut cel mai mare punctaj în regiunile Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

”În această ediție, destinația câștigătoare a fost determinată într-o proporție de 2/3 de voturile publicului și în proporție de 1/3 de voturile Juriului. Au existat situații însă în care unele destinații au fost clasate pe primul loc în preferințele juriului, dar categoria lor a fost câștigată de o altă destinație, care a avut cel mai mare scor în preferința publicului”, au explicat reprezentanții Camerei de Comerț Dâmbovița.

Pentru etapa finalei naționale, cunoscuta realizatoare TV Gianina Corondan va vizita Destinațiile câștigătoare în regiunea și categoria lor, împreună cu o echipă completă de producție TV pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste destinații. Filmările vor avea simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă.

Din data de 5 mai, publicul este invitat să participle în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!