Motivul șocant pentru care un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid-19! Starea de sănătate a acestuia este ținută sub supraveghere

4
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat cu serul anti-Covid-19 de 90 de ori, în Germania. Motivul este unul șocant: vindea apoi certificate false obținute în urma imunizării. Acesta este acum cercetat pentru eliberarea neautorizată a certificatelor de vaccinare și falsificare de documente, scrie dcnews.ro.

Aceste lucruri s-au întâmplat în orașul german Magdeburg, iar practica ar fi continuat luni de zile, până când suspectul a fost oprit. Bărbatul a fost reținut în centrul de vaccinare din Eilenburg, unde se prezentase pentru a doua zi consecutiv să se vaccineze, potrivit sursei citate.

De asemenea, încă nu au apărut date referitoare la starea de sănătate a bărbatului. Impactul este însă unul major, având în vedere vaccinurile de la mai multe companii farmaceutice pe care le-a primit și deci este ținut sub supraveghere.

În România, în 24 de ore s-au înregistrat 1429 de persoane confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2. 385 de pacienți sunt internați în acest moment la ATI, foarte mulți dintre aceștia fiind nevaccinați.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!