Motive de bucurie pentru șeful Spitalului de la Găești! Medicul Laurențiu Belușică, cel mai bun manager de spital din țară, în acest an

Publicitate

Motive de bucurie pentru managerul Spitalului Orășenesc Găești, Laurențiu Belușică! Șeful unității medicale din vestul județului a fost desemnat de revista Capital “cel mai bun manager de spital din acest an”.

Folosirea dozelor rămase în perioada primei etape de vaccinare pentru a imuniza oamenii și accesarea de fonduri europene prin programul POIM, în valoare de 7,2 milioane de euro au reprezentat principalele acțiuni întreprinse de medicul Laurențiu Belușică care l-au propulsat în fruntea topului realizat de jurnaliștii revistei Capital.

“Managerul Spitalului de la Găești, doctorul Laurențiu Belușică a fost printre primii medici din țară care au decis să folosească dozele rămase în perioada primei etape de vaccinare pentru a imuniza alți oameni. Doctorul a refuzat categoric să arunce vreo doză de ser. Anul trecut, Belușică a reușit să acceseze fonduri europene prin programul POIM în valoare de 7,2 milioane de euro. Cu acești bani, conducerea spitalului va cumpăra aparatură performantă pentru unitatea medicală. Pentru 2021, doctorul are în plan, accesarea unor fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru a construi un spital modular containerizat în curtea instituției”, reprezintă caracterizarea jurnaliștilor revistei Capital făcută managerului spitalului din Găești.

Desemnarea ca fiind managerul numărul 1 în domeniul Sănătății în acest an l-a onorat, dar și surprins în același timp pe șeful Spitalului din Găești.

“Revista <<Capital>> m-a desemnat cel mai bun manager de spital în acest an. Este o onoare pe care o apreciez mult. Mulțumesc colectivului spitalului Găești din care fac parte și administrației locale care mi-a permis să mă dezvolt ca manager ascultându-mi sfaturile. O surpriză plăcută să fiu pe aceeași pagină cu singurele românce în viață care construiesc spitale”, a transmis doctorul Laurențiu Belușică pe pagina personală de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!