Moș Crăciun a ajuns la copiii din comuna Aninoasa, unde a împărțit aproximativ 800 de cadouri. GALERIE FOTO

Publicitate

Administrația locală a adus zâmbetul pe fața tuturor copiilor din comuna Aninoasa, care în prag de Sărbători au primit câte un cadou din partea Primăriei și a Consiliului Local.

A devenit o tradiție ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă, copiii din comuna Aninoasa să primească daruri din partea autorităților locale. Și în acest an, Primăria Aninoasa a avut rolul lui Moș Crăciun și a pregătit pachete cu dulciuri, care au fost distribuite celor mici, în cursul zilei de astăzi.

Chiar dacă în acest an nu s-au mai putut organiza anumite evenimente și serbări tradiționale, Primăria Aninoasa, la inițiativa primarului Vlăduț Niculae, tot a găsit o  modalitate ca pachetele cu dulciuri să ajungă în posesia copiilor. De această dată, pentru evitarea oricărui risc și pentru respectarea indicațiilor privind distanțarea socială și evitarea spațiilor aglomerate, Moș Crăciun a străbătut întreaga localitate pentru a ajunge la fiecare copil.

Astfel, copiii au fost așteptați, astăzi, să vină în calea Moșului, pe principalele străzi din satele Aninoasa, Săteni și Viforâta, după un traseu și program bine stabilite de autoritățile locale. Mâine, între orele 11.00 -12.00, Moșul va ajunge și la copiii din Valea Sasului, la intersecția străzilor Sasului cu General Heruvim.

La împărțirea darurilor, atât primarul comunei, Vlăduț Niculae, cât și colectivul Primăriei, s-au dovedit ajutoare de nădejde ale Moșului.

“Trecem printr-o perioadă dificilă și sănătatea este pe primul loc. Pentru a nu lua această bucurie copiilor noștri, am rugat părinții să aștepte alături de aceștia în orice zonă a străzilor menționate și să nu formeze grupuri mai mari de 6 persoane. Au fost oferite aproximativ 800 de cadouri copiilor. Pentru că nu am putut să îi aducem pe copii la noi, am mers noi la ei”, ne-a declarat Vlăduț Niculae, edilul comunei Aninoasa.

Totodată, primarul Aninoasei a lăsat de înțeles că surprizele nu se opresc aici pentru copiii din comună: în perioada imediat următoare, autoritățile locale vor oferi burse elevilor premianți.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!