Moș Crăciun a ajuns și la copiii din Răzvad! Primarul Emanuel Spătaru, unul dintre ajutoarele Moșului

Publicitate

Bucurie mare pentru sute de școlari și preșcolari din comuna Răzvad! Toți copiii din comuna aflată în apropierea municipiului Târgoviște au primit cadouri din partea bătrânelului legendar.

Unul dintre ajutoarele de nădejde ale Moșului în acest an a fost chiar primarul comunei Emanuel Spătaru, care a ajutat la împărțirea cadourilor.

„Seară magică și de poveste” alături de Moș Crăciun și echipa sa minunată la Grupa Mijlocie ,,Albinuțele istețe” Răzvad. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea celor dragi în suflet, sărbătorile de iarnă să vă aducă împlinire, iubire şi fericire.

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi în anii următori, dragi părinţi! Sărbători fericite”, a transmis edilul comunei Răzvad, după ce cadourile au ajuns la toții copiii din grădinițele și școlile din localitate.

La fel ca în fiecare an, Consiliul Local și Primăria Răzvad fac tot posibilul ca Moș Crăciun să ajungă la copiii din Răzvad în apropierea Crăciunului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!