Moreni: Valoarea tichetelor sociale pentru copiii care merg la grădiniță s-a dublat din acest an

Publicitate

Primăria Municipiului Moreni a anunțat, în urmă cu puțin timp, prin Direcția de Asistență Socială, că începând cu prima zi a noului an s-au modificat condițiile pentru acordarea tichetului social pentru preșcolari.

Conform noilor reglementări, vor primi vouchere toți copiii care provin din familii ce beneficiază de alocație pentru susținerea familiei și care frecventează cursurile învățământului preșcolar.

Începând de la 1 ianuarie 2021, valoarea unui tichet social de grădiniță a crescut de la 50 la 100 de lei.

“Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Moreni aduce la cunoştința cetăţenilor că, începând cu data de 1 ianuarie 2021, s-au modificat condițiile pentru acordarea tichetului social pentru grădiniță.

Astfel, potrivit noilor reglementări, vor primi tichete sociale toţi copiii care provin din familii ce beneficiază de alocație pentru susținerea familiei și care frecventează cursurile învățământului preșcolar. Începând cu aceeași dată valoarea unui tichet social de grădiniță a crescut de la 50 de lei la 100 de lei.

Facem precizarea că alocația pentru susținerea familiei se acordă pentru familiile cu venitul net/membru de maxim 530 lei. Frecventarea regulată a grădiniței este obligatorie.

Tichetele vor putea fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare, de igienă, articole de îmbrăcăminte și/sau rechizite”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Moreni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!