MORENI: Un tânăr de 18 ani, cercetat după ce a furat o maşină

Publicitate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile împotriva unui tânăr de 18 ani, din Valea Lungă.

Acestat este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. În noaptea de 4-5 aprilie tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Valea Lungă, profitând de faptul că acesta era neasigurat și avea cheile în contact. De asemenea, în aceeași noapte, cel în cauză ar fi sustras două aparate tahograf montate în două autovehicule destinate transportului de persoane.

Control judiciar pentru 60 de zile pentru tânăra acuzată de evaziune fiscală

Totodată, o femeie de 31 de ani, cercetată pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, a fost prezentată magistraților, față de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2009 – 2010, cea în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Târgoviște, nu ar fi înregistrat în contabilitate veniturile obținute din livrări de bunuri și prestări de servicii, sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor aferente. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7.378.000 de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!