Moreni: Un nou lot de mașini cofiscate este scos la licitație. Ce modele pot fi luate la prețuri mici

Publicitate

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare mai multe autoturisme în perioada următoare, prin intermediul serviciilor teritoriale. Astfel, o mașină care nu se vinde la prima licitație, prețul scade cu 25% pentru a doua tentativă.

Dacă nici pentru a doua oară mașina nu se vinde, prețul se va micșora cu 25% pentru a treia licitație. Ulterior, indiferent de câte ori este scoasă la vânzare o mașină, prețul de pornire al licitației nu poate fi mai mic de 50% din preț.

În municipiul Moreni, ANAF scoate la licitație mai multe mașini, în următoarea perioadă.

Serviciul Fiscal Orășenesc Moreni scoate la licitație, în data de 27 aprilie, în localitatea Moreni (str. Pantea Ion, nr. 6 jud. Dâmbovița), un autoturism Volkswagen Passat, an de fabricație 1998, capacitate cilindrică 1595 cmc, culoare roșie, la prețul de 3 225 de lei (exclusiv TVA). Este a doua licitație a bunului. Mașina este considerată în stare satisfăcătoare: vopsea exfoliată și rugină pe uși și praguri.

Serviciul Fiscal Orășenesc Moreni scoate la licitație, în data de 27 aprilie, ora 13.00, în localitatea Moreni (str. Cpt. Pantea Ion, nr. 6, jud. Dâmbovița), un autoturism Alfa Romeo 147, an de fabricație 2002, motorizare pe benzină, capacitate cilindrică 1597 cmc, a prețul de 2 350 lei (exclusiv TVA). Este a treia licitație a bunului.

Serviciul Fiscal Orășenesc Moreni scoate la licitație, în data de 28 aprilie, ora 09.00, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion, nr. 6, jud. Dâmbovița), un autoturism Ford Focus, an de fabricație 2006, motorizare pe motorină, capacitate cilindrică 1569 cmc, la prețul de 7 500 de lei (exclusiv cu TVA). Este a doua licitație a bunului.

Alte orașe în care ANAF scoate la vânzare autoturisme în perioada următoare sunt Sibiu, Constanța, Turda, Horezu și Alexandria.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!