Moreni: A spart o locuință și a furat două televizoare! Hoțul se află în arest preventiv

Publicitate

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a spart un apartament în Moreni și a furat două televizoare. Bărbatul, de fel din Ghirdoveni, este bănuit că ar fi forțat ușa de acces a locuinței în perioada 10-18 martie.

Joi, 21 martie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

,,În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, a fost identificat principalul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv un bărbat de 24 de ani, din Ghirdoveni.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 10 – 18 martie a.c., prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns într-un apartament, de pe raza municipiului Moreni, de unde ar fi sustras două televizoare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!