Moreni: Două case au fost distruse de un incendiu violent. Patru autospeciale s-au luptat cu flăcările. GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri de dimineață, în cartierul Bana, din municipiul Moreni. Focul a mistuit acoperișurile a două locuințe, iar cauza probabilă a incendiului este un coș de fum deteriorat. Pentru stingerea flăcărilor au interveni pompierii Detașamentului Moreni, dar și cei de la OMV Petrom din Moreni, se arată într-o informare ISU Dâmbovița.

“În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a mistuit acoperișurile a două case din cartierul Bana al municipiului Moreni.

La operațiunea de stingere au participat și pompierii de la OMV Petrom din Moreni, cu două autospeciale de intervenție.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un coș de fum deteriorat este cauza probabilă a producerii incendiului.

Flăcările s-au extins rapid de la un acoperiș la altul, casele fiind lipite una de cealaltă, din construcție. Au ars acoperișurile celor două locuințe pe o suprafață totală de circa 120 metri pătrați (70 mp la prima locuință și 50 mp la cea de a doua).

Pompierii au intervenit cu promptitudine, reușind să salveze din calea flăcărilor restul locuințelor și a bunurilor din acestea”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

De asemenea, miercuri seara, pompierii Gărzii de Intervenție Voinești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și sumă pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Pietrari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!