Moreni: Bovină căzută într-o groapă plină cu noroi, salvată de pompieri

Publicitate

Misiune dificilă pentru pompierii morenari solicitați să salveze o bovină căzută într-o groapă pe raza cartierului Schela Mare din municipiul Moreni.

Intervenția a fost una deosebit de grea atâta timp cât văcuța era afundată într-o groapă plină de noroi și reziduri petroliere.

“O intervenție ”minunată” a pompierilor din Moreni în Sfânta Zi de Paște

În această seară, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din Mun.Moreni.

Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi și reziduri petroliere. Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune.
Și cum ne aflăm în Sfânta Zi de Paște, totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morții” și predată proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.

A fost o adevărată minune că vițica mai trăiește, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Și totuși, azi, în această zi sfântă, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Moreni care au desăvârșit <<minunea>>”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!