Morenarul Andrei Ivan, un nou gol în echipamentul lui CS U Craiova! A ajuns la cota 12 în acest sezon, după reușita cu FCSB

Publicitate

Morenarul Andrei Ivan a fost, duminică seara, unul dintre “călăii” FCSB-ului! CS U Craiova a învins cu 2-0 formația finanțată de Gigi Becali în etapa a 3-a a play-off-ului, iar atacantul dâmbovițean a marcat unul dintre golurile echipei oltene.

În finalul primei reprize, morenarul a deschis scorul dintr-un penalty, obținut tot de el, în urma unui contact în careu cu Cristea. Al doua reușită a Universității în disputa cu bucureștenii a fost semnată de Ovidiu Bic, fost jucător la Chindia Târgoviște.

După reușita cu FCSB, Andrei Ivan a ajuns la cota 12 în actuala stagiune a Ligii 1. Astfel, în urma reușitei cu bucureștenii, morenarul a urcat pe locul secund în topul marcatorilor din campionat, la egalitate cu un alt dâmbovițean, Florin Tănase, jucător legitimat la FCSB.

Morenarul care a mia trecut pe la Krasnodar și Rapid Viena este cotat de Transfermarkt.com la 1,6 milioane de euro. Până la acum, în echipa națională, Ivan a evoluat în 13 meciuri, la capătul cărora a marcat un gol.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!