Morenarul Andrei Ivan pleacă de la Universitatea Craiova. Oltenii îl împrumută la ultima clasată din Liga 1

Publicitate

Fotbalistul dâmbovițean Andrei Ivan (23 ani) nu va mai evolua în returul campionatului la Universitatea Craiova. Atacantul va fi împrumutat pentru a doua parte a sezonului la FC Argeș, ocupanta ultimului loc din Liga 1.

Astăzi, cele două cluburi ar fi ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului până în vară la gruparea piteșteană. Chiar dacă cluburile s-au înțeles, jucătorul nu este încântat de această mutare.

Cel care a insistat ca fotbalistul morenar să vină în “Trivale” a fost Jean Vlădoiu, noul președintele al grupării argeșene. Potrivit gsp.ro, alături de Ivan, tot sub formă de împrumut de la Craiova, vor mai ajunge Antoni Ivanov și Vasile Constantin.

Oltenii doresc să-l împrumute pe morenar la FC Argeș din cauza evoluțiilor modeste pe care acesta le-a arătat în prima parte a sezonului. În turul Ligii 1, Ivan a evoluat în 12 meciuri și a înscris un singur gol. La Craiova, pe benzi, dâmbovițeanul are concurență puternică, precum Ofosu, Bărbuț și Bairam.

În ultimul meci jucat de olteni în acest an, împotriva lui CFR Cluj (0-0), dâmbovițeanul nu a jucat. Cumpărat de Craiova pentru 1,5 milioane de euro de la Krasnodar, în vara anului trecut, cota lui Ivan a scăzut la 650 000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Până acum, în echipamentul oltenilor, Ivan a evoluat în 69 de meciuri în campionat, la capătul cărora a marcat 13 goluri și a realizat 3 assist-uri.

Andrei Ivan va fi al doilea jucător dâmbovițean care va îmbrăca tricoul piteștenilor în acest sezon , după mijlocașul Georgian Honciu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!