Morenarul Andrei Ivan, de neoprit la Craiova! A marcat 4 goluri în meciul cu Mioveni. “Vreau să iau titlul cu Universitatea”

Publicitate

Morenarul Andrei Ivan traversează o formă excelentă! Sâmbătă seară, fotbalistul dâmbovițean a fost MVP-ul meciului dintre CS U Craiova – CS Mioveni, ce a contat pentru etapa a 14-a a campionatului.

În disputa cu argeșenii, echipa antrenată de târgovișteanul Laurențiu Reghecampf s-a impus cu un categoric 5-2, iar Ivan a marcat numai puțin de 4 goluri! Aseară, morenarul s-a aflat la cel mai bun joc din carieră.

În disputa cu Mioveni, Ivan a deschis în minutul 17, din pasa lui Nistor. Patru minute mia târziu, atacantul dâmbovițean a marcat dintr-un penalty obținut de Cîmpanu. În finalul primei reprize, Ivan a punctat din nou dintr-un penalty, în actul secund, în minutul 83, acesta a reușit cel de-al patrulea gol.  Ultima reușită a Craiovei în disputa cu Mioveni a fost semnată de Markovic. Pentru argeșeni a punctat, în prima repriză, Bogdan, care a reușit o “dublă”.

După “poker-ul” realizat cu Mioveni, Ivan a devenit principalul golgeter al Universității, cu 8 goluri marcate. De asemenea, după seria de goluri de aseară, morenarul a ajuns al doilea marcator al Ligii 1, după spaniolul Jefte Betancor, de la Farul Constanța, cu 9 goluri reușite. În actuala stagiune, Ivan a evoluat în 9 meciuri.

După performanța din meciul cu Mioveni, atacantul era extrem de fericit. Mai mult de atât, acesta a transmis că nu are nicio ofertă de la Galatasaray, așa cum s-a vehiculat în ultimele zile.

“Sunt foarte fericit pentru că am câștigat în primul rând și apoi pentru că am marcat. Au revenit și ne-au egalat la 2-2, dar am intrat cu un avantaj la pauză care ne-a dat mai mult curaj. Suntem o familie foarte unită. Ne înțelegem foarte bine și asta contează foarte mult.

Nu este adevărată oferta de la Galatasaray, dar sper să joc bine și să iau titlul cu Universitatea. Momentan nu mă gândesc la nicio plecare, vreau să rămân aici. Reghecampf are încredere mare în mine și mă motivează de la meci la meci!”, a transmis Andrei Ivan, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a fotbalistului morenar este de 1 milion de euro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!