Morenarul Andrei Ivan a revenit la marea sa dragoste

Publicitate

Ionuț Parghel
Morenarul Andrei Ivan a revenit în această săptămână la Universitatea Craiova, marea sa dragoste. După un periplu de doi ani în Rusia și Austria, la Kuban Krasnodar și Rapid Viena, atacantul a revenit pe “Ion Oblemenco”, acolo unde s-a simțit cel mai bine ca fotbalist. Cel care l-a dorit insistent pe Ivan la Craiova a fost Victor Pițurcă, noul manager general al “leilor” din Bănie.

Morenarul a semnat cu Universitatea un contract valabil pe patru ani. Craiova a plătit pentru dâmbovițean aproximativ un 1 milion de euro rușilor de la Krasnodar. În ultimul sezon, Ivan a jucat la Rapid Viena, formație care îl împrumutase de la Kuban. În tricoul vienez, morenarul a adunat 40 de prezențe, la capătul cărora a marcat 3 goluri.

Vara aceasta a fost una excelentă pentru Andrei și în tricoul echipei naționale de tineret a României, cu care a ajuns până în semifinalele Campionatului European U21, unde a fost învină de Germania, cu 4-2.

Revenirea lui Ivan pe “Ion Oblemenco” a dus ca lotul Universității să cuprindă numai puțin de trei dâmbovițeni, după Valentin Mihăilă și Mihai Bălașa.

Ivan ar putea redebuta în echipamentul oltenilor în această seară, când Universitatea va înfrunta pe FC Voluntari, într-un joc ce va conta pentru a opta etapă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!