Momente groaznice întâmpinate de o femeie din Moreni! Agresată fizic la domiciliul fostului concubin

Publicitate

Momente cumplite trăite de o femeie, din Moreni, în ultimul week-end. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a fost bătută la domiciliului fostului concubin, unde ar fi fost ținută împotriva voinței sale.

Cel care a agresat-o fizic pe femeie a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Astăzi, 13 martie, bărbatul agresor va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 12 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, un bărbat de 36 de ani, din I.L. Caragiale, a fost reținut pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 9 și 10 martie a.c., o femeie de 24 de ani, din Moreni, ar fi fost ținută împotriva voinței la domiciliul fostului concubin, în localitatea I.L. Caragiale, unde ar fi fost agresată”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!