Momente grele pentru arbitrul Denisa Comănoiu. A fost operată de urgenţă. „Mi s-a zis că voi sta cel puțin șase luni” | FOTO

Denisa Comănoiu (foto centru)
Publicitate

Momente grele pentru arbitrul Denisa Comănoiu! Târgovișteanca va fi nevoită să spună stop arbitrajului o perioadă de timp după ce săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală. “Fluierașul” de categorie I a “intrat” la cuțit din cauză că a întâmpinat o ruptură de ligamente și menisc în ultima parte a meciului dintre FC Brezoaele – Voința Pierșinari (3-1), ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii a 4-a. La finalul acelui joc, Denisa a crezut inițial că e o durere obișnuită, dar când a ajuns pe mâna medicului a fost cu totul altceva.

“Prin minutul 80 al jocului am simțit o durere insuportabilă. Până la finalul meciului am alergat tot mai încet, fiindcă mi-am dorit să termin disputa cu bine. Am crezut că e ceva banal, însă m-am înșelat. Când am ajuns la domnul doctor Gheorghe Popescu, diagnosticul a fost clar: ruptură de ligamente și menisc. Astfel, într-un timp  scurt a trebuit să mă operez. Operația a decurs foarte bine, iar perioada de recuperare sper să depășesc cu bine. Mi s-a zis că voi sta cel puțin șase luni, dar eu sper să mă refac mai repede”, ne-a declarat Denisa Comănoiu.

Arbitrul crede că această accidentare i se trage din perioada pe când era jucătoare de fotbal. În acea perioadă a avut parte de o accidentare mai grea, dar pe care nu a băgat-o prea mult în seamă. “Atunci am crezut că nu e ceva grav, dar odată cu trecerea timpului aceasta s-a acutizat. Important e să mă fac bine repede”, a încheiat arbitrul târgoviștean.  Accidentarea centralei duce CJA Dâmbovița  să piardă un arbitru de categorie I cel puțin șase luni. Târgovișteanca a arbitrat până acum peste o 100 de meciuri în campionatul județean. De asemenea, ca jucătoare, aceasta a evoluat la CSȘ Târgoviște, dar și la echipele din Brașov, Brazi și Bistrița. Dâmbovițeanca a fost și componentă a lotului național de fotbal feminin al României.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!