Momente dramatice pentru o femeie de pe Valea Dâmboviței! De urgență la spital, după ce a căzut dintr-un tractor

Publicitate

Clipe groaznice întâmpinate, vineri seara, de o femeie, în vârstă de 48 de ani, din satul Valea, comuna Pietrari! Aceasta a fost transportată de urgență la spital, după ce a căzut de pe un tractor, aflat în mers. Mai mult de atât, femeia a fost și acroșată de vehicul cu partea laterală stângă.

Tractorul era condus de un tânăr din comună, în vârstă de 27 de ani. Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 18 august a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Pietrari.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 27 de ani, sin satul Valea, ar fi condus un tractor, pe drumul comunal 138, iar, la un moment dat, o pasageră de 48 de ani, din satul Valea, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut din vehicul, fiind acroșată de acesta cu partea laterală stângă.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!