Momente delicate trăite de un arbitru dâmboviţean la un meci de judeţ! “A rupt-o la fugă. S-a învățat minte și și-a încercat testul de viteză”

Publicitate

Ionuț Parghel
Arbitrul divizionar Răzvan Dobre a avut parte de momente delicate la meciul dintre Sportul Runcu – Voința Buciumeni, ce a contat pentru etapa a 20-a, din Onoare Nord. “Fluierașul” a fost nevoit să oprească meciul mai devreme de minutul 90 după ce s-a aflat la un pas să fie lovit de jucătorii din Runcu.

Centralul întâlnirii, a întrerupt jocul în minutul 78, la scorul de 5-1 pentru Buciumeni. Totul a pornit de la eliminarea lui Ciobanu, la capătul căruia arbitrul Răzvan Dobre s-a trezit pe ne pusă masă alergat de mai mulți jucători ai Sportului Runcu. “Au fost câteva incidente la meci. Arbitrul s-a aflat foarte aprope să fie lovit de către componenții Runcului. Au vrut să-l lovească, dar acesta nu a stat să primească vreo lovitură. În momentul acela a rupt-o la fugă, pentru că a considerat că fuga e sănătoasă. În alte dăți a stat și a luat-o rău pe coajă. S-a învățat mine și și-a încercat testul de viteză”, ne-a declarat un apropiat al arbitrului Răzvan Dobre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!