Momente de panică în zona Pavcom, din municipiul Târgoviște! Copil de patru luni blocat în mașină, scos de pompieri

Publicitate

A fost panică, astăzi, în zona Pavcom din municipiul Târgoviște, după ce un copil de 4 luni a rămas blocat într-un autoturism.

Situația a devenit mult mai gravă în momentul când părinții bebelușului și-au dat seama că au uitat cheile în interiorul mașinii blocate.

Într-un final, micuțul a fost scos din autoturism de pompierii târgovișteni, care s-au prezentat de urgență la fața locului.

“Astăzi, 15 octombrie, în jurul orei 11:15, în urma unui apel pe 112, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați în zona Pavcom, din mun. Târgoviște, pentru deblocarea ușii unui autoturism.

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru extragerea unui copil, în vârstă de 4 luni, care a rămas blocat în autoturism.

Apelul pe 112 a fost făcut de părinții bebelușului, care au uitat cheile mașinii în interiorul acesteia (scoase din contact), iar când au vrut să îl scoată au constatat că ușile s-au autoblocat.

În final, aceștia au fost foarte bucuroși că situația a fost rezolvată rapid, fără probleme, mulțumindu-le salvatorilor pentru eforturile depuse”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!