Momente de panică într-un bloc din Găești! Locatarii au sunat la 112 după ce au simțit miros de gaze. 22 de persoane au fost evacuate

Publicitate

A fost panică, astăzi, într-un bloc din orașul Găești. Un miros înțepător de gaze a fost simțit de mai mulți locatari. Speriați, aceștia au cerut ajutor la 112 și la fața locului s-au deplasat pompieri militari, polițiști, angajați de la societățile de gaze și energie electrică. La scurt timp după ce echipele de intervenție au ajuns la fața locului, 22 de locatari (20 adulți și 2 copii) au fost evacuați pentru siguranța lor.

“Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Găești a fost solicitat și a acționat pentru asigurarea zonei la un bloc din Găești, unde se simțea miros de gaze pe casa scării. Pentru siguranța lor, locatarii prezenți la domiciliu au fost evacuați.

La fața locului au venit și echipe de intervenție de la societățile de distribuție gaze și energie electrică, precum și de la poliție.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că sursa mirosului de gaze a fost racordul unei butelii legată la un aragaz, pe unde scăpau gaze”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Tot în orașul Găești, dar în urmă cu 10 zile, a avut loc o explozie puternică la un bloc, la capătul căreia au fost devastate mai multe apartamente. Bărbatul în apartamentul căruia s-a produs puternica deflagrație a decedat ieri. De asemenea, zeci de persoane au rămas pe drumuri, după ce explozia le-a distrus locuințele.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!