Momente de groază. Taximetrist din Târgovişte tâlhărit de client. L-a lovit şi i-a luat toţi banii

Publicitate

Un taximetrist din Târgovişte a trăit clipe de groază. Un client s-a urcat în maşina sa şi a cerut să fie dus undeva la ieşirea din oraş.

Când au ajuns la destinaţie, acesta din urmă l-a lovit pe taximetrist, i-a luat toţi banii pe care îi avea asupra sa şi i-a distruţ staţia, cel mai probabil pentru a-l împiedica să-şi anunţe colegii. Şoferul a sunat la 112, iar poliţiştii au reulit să-l identifice şi să-l reţină pe tâlhar, fiind vorba de un tânăr de 18 ani din Târgovişte.

“La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 30 iunie a.c., prin exercitarea de violențe, tânărul ar fi deposedat de bani un conducător de taxi și i-ar fi distrus și stația de pe mașină”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele