Momente de coșmar pentru o femeie de 72 de ani din Dâmbovița! A fost bătută de fiul ei

Publicitate

Momente groaznice întâmpinate de o femeie de 72 de ani, din Ocnița, la sfârșitul lunii iulie. În timp ce se afla acasă, aceasta a fost bătută de fiul său, în vârstă de 35 de ani.

După toate cele întâmplate, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe violență în familie, iar astăzi va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Moreni au fost sesizați de o femeie de 72 de ani, din Ocnița, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul acesteia, un bărbat de 35 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 31 iulie a.c., pe fondul unor discuții contradictorii, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu, bărbatul și-ar fi agresat fizic mama.

S-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Astăzi, 8 august, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!