Mohammad Murad explică de ce s-a retras din emisiunea „Imperiul Leilor“. „Am considerat că am alte priorități mai importante“

Mohammad Murad, presedinte FPTR, participa la o conferinta de presa, in Constanta, marti, 14 iulie 2015. ALEXANDRU RAITA / MEDIAFAX FOTO
Publicitate

Mohammad Murad a explicat de ce s-a retras din emisiunea „Imperiul Leilor“, o producție de succes a unui post de televiziune. Acesta a spus că pe linia priorităților sale se aflau, pe locul întâi, interesele personale.

„Cred că s-a supărat PRO TV puțin pe mine, pentru că au insistat foarte mult să mă duc din nou. Eu am considerat că am alte priorități mai importante, inclusiv proiectele pe care mi le-am asumat în cele două sezoane și i-am rugat pe cei de la PRO TV să înțeleagă că trebuie să fac o pauză timp de un an, după care termin și proiectele pe care le am cu foarte mulți oameni, inclusiv dintre cei de acolo, și, probabil, la anul voi apărea din nou.

Am preferat să mă retrag, cu toate insistențele PRO TV-ului, care a dorit foarte mult să fiu acolo. N-am vrut să mă duc pentru imaginea TV, ci am vrut să rezolv problemele în care m-am angajat. A fost dorința mea exclusivă de a mă retrage“, a precizat acesta, potrivit Dcnews.ro.

De asemenea, acesta a mai spus că mulți oameni pleacă din afaceri din cauza Consiliului Local, fiind destul de dificil să se descurce cu investițiile.

“Știți cât pierde România anual, în investiții, din cauza primarilor? Sunt peste 3 spre 5 miliarde de euro investiții pierdute!”, a afirmat Mohammad Murad, potrivit sursei citate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!