Mobilizare și pentru ajutorarea Spitalului Municipal Moreni. Un doctor inimos face apel la toți cei care vor și pot să ajute unitatea

Publicitate

Apel și pentru ajutorarea Spitalului Municipal Moreni.

Astfel, dr. Felix Georgescu se implică și, urmând exemplul altor cetățeni din România și Dâmbovița, pe lângă munca depusă zilele acestea, dat fiind că este cadru medical, dorește și să îi mobilizeze pe toți cei care pot și vor să ajute și Spitalul Municipal Moreni.

”Dintotdeauna spitalele au fost subfinanțate în România. Acum mai mult că oricând spitalele mici suferă; lipsa materialelor, lipsa aparaturii, lipsa produselor de dezinfecție face greu posibilă tratarea pacienților și aproape imposibilă desfășurarea activității în condiții de risc minim a personalului medical din această unitate spitalicească.

Medici, asistente și infirmiere fără măști de protecție împotriva Covid-19, dezinfectanți în cantitate minimă sau lipsă, aparatură medicală învechită și puțină, acestea sunt marile probleme cu care ne confruntăm în aceste zile.

Dacă a această criză va continua, și avem numeroase indicii în acest sens, vom ajunge în imposibilitatea tratării pacienților în Spitalul Municipal Moreni.

Avem nevoie de: ventilatoare, monitoare, măști speciale FFP3 și FFP2, combinezoane, viziere, ochelari de protecție, halate impermeabile, dezinfectanți, aparatură medicală AȚI etc.

Haideți să dăm fiecare o mână de ajutor în aceste vremuri deosebit de dificile prin care trecem cu toții!” – a precizat dr. Felix Georgescu pe contul personal de facebook.

Conturile deschise pentru Spitalul Municipal Moreni sunt:

Cont PayPal: felicsmed@gmail.com

https://www.paypal.me/felixmed

CONT LEI: Georgescu Apostu Felix Daniel, IBAN RO29BTRLRONCRT00G9228302

CONT EURO: RO41BTRLEURCRT00G9228301, același nume, ambele deschise la Banca Transilvania.

”La detalii plată puteți scrie DONAȚIE SPITAL.

Conturile sunt noi, special create pentru donații. Revenim cu alte conturi imediat ce reușim să le facem. În acest moment ne descurcăm cu ceea ce avem. Orice sumă contează. Vă mulțumim!” – a mai transmis dr. Georgescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!