Misiune infernală pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște la ultimul meci din acest an! Mâine, duel cu CSM Volei Alba Blaj

Publicitate

Duel infernal pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște pe final de an! Mâine seară, de la ora 17.00, pe teren propriu, sportivele antrenate de Giovanni Caprara vor înfrunta, într-un joc de totul sau nimic, pe CSM Volei Alba Blaj. Disputa de luni va reprezenta, fără doar și poate, duelul ultimelor două campioane ale României la volei feminin!

Înaintea partidei de mâine, CSM Târgoviște se află pe locul 3 în campionat, cu 25 de puncte, iar Alba Blaj este liderul campionatului, cu 30 de puncte. În disputa de mâine, Târgoviștea vizează să oprească invincibilitatea ardelencelor  în actuala stagiune, după ce, până acum, acestea au câștigat toate meciurile cu scorurile de 3-0 (8) și 3-1 (2). Meciul dintre cele două formații va conta pentru etapa a 11-a a Diviziei A1.

Partida derby a etapei va fi televizată de Televiziunea Națională pe canalul TVR 3.

Spectatorii vor avea dreptul să intre în Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște cu certificat verde sau dacă fac dovada că s-au testat PCR cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului sau cu un test antigen în ultimele 24 de ore. Doar 50 la sută din capacitatea sălii poate fi ocupată de suporteri.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!