Accident violent în Dâmboviţa. 5 persoane transportate la spital în urma coliziunii dintre două autoturisme și un microbuz

Publicitate

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe raza satului Mircea Vodă, comuna Moara Nouă. În urma impactului dintre două autoturisme și un microbuz, cinci persoane au rămas încarcerate.

Toate persoanele încarcerate, aflate în autoturisme, au fost extrase de pompierii militari și preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ și transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit ISU Dâmbovița.

În microbuz se aflau 5 pasageri, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza coliziunii, traficul a fost deviat pe rutele: intersecție DN71 –Moara Nouă și intersecție DN 71 – DJ 711.

“Până la acest moment, 5 persoane sunt rănite , fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii fața locului, urmează să  stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!