Ministrul Muncii, infectat cu SARS-CoV-2

Publicitate

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, testate pozitiv pentru COVID-19!

Oficialul a anunțat pe Facebook că, deși în următoarele două săptămâni va fi izolată și sub tratament, va continua să fie foarte activă și va avea răgazul să verifice toate evaluările pe care le-a cerut instituțiilor pe care le coordonează.

”Chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute”, a transmis ministrul Muncii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!