Mii de petarde și artificii confiscate de jandarmi de la vânzătorii ambulanți, în zona complexului comercial “Pavcom” din Târgoviște

Publicitate

Captură importantă de articole pirotehnice a jandarmilor dâmbovițeni, făcută în zona complexului comercial “Pavcom”, din Târgoviște.

Oamenii legii au confiscat, miercuri, mii de petarde și artificii  de la persoane care abordau trecătorii pentru a le comercializa

“Jandarmii au confiscat astăzi, 29 decembrie, peste 3900 de articole pirotehnice de la două persoane care abordau trecătorii pentru a le comercializa, în zona complexului comercial Pavcom din Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate asupra acestora au fost găsite 3955 de petarde și artificii, din diferite categorii, interzise la comercializare.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, acestea fiind înaintate instituțiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

În acest context, reamintim cetățenilor faptul că în conformitate cu legislația în vigoare, orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!