Mihai Costea, fostul atacant al Stelei și Universității Craiova, la un pas de a fi achiziționat de Chindia Târgoviște. Emil Săndoi: “Poate fi un câștig”

Publicitate

Chindia Târgoviște se află foarte aproape de achiziționa un fost atacant de la Steaua București și Universitatea Craiova. Ajuns la 32 de ani, Mihai Costea s-a pregătit în ultima perioadă cu formația dâmbovițeană, după ce în ultimii ani a jucat la cluburi din zona arabă.

Liber de contract, jucătorul oltean a fost folosit de Emil Săndoi 35 de minute în amicalul cu Academica, scor 1-1, disputat sâmbătă de Chindia. Tehnicianul dâmbovițenilor a precizat pentru Prosport.ro că nu a mai lucrat cu “Nilă” de pe vremea când antrena naționala de tineret a României.

“Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naționala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuții cu formații din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea și el și o să luăm o decizie. Îmi aduc aminte de Mihai că avea calități deosebite și poate fi un câștig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din vedere fizic”, a precizat Emil Săndoi.

De-alungul carierei, Costea a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Steaua București, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah SC și Al Arabi.

Potrivit Transfermarkt.com, cota sa de transfer de de 150 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!