Mesajul senatorului Adrian Țuțuianu, după înfrângerea din bătălia electorală pentru președinția CJ Dâmbovița

Publicitate

Înfrângere politică zdrobitoare pentru candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, fost președinte al forului administrativ, cu sloganul de campanie #Maintorc, neputând să strângă mai mult de câteva procente din votul electoratului.

Domnia sa a transmis un mesaj prin intermediul contului personal de Facebook, în care recunoaște  că rezultatul este departe de cel așteptat,  dar în care mulțumește întregului electorat, și celui care l-a votat, și celui care nu l-a votat.

”Câteva gânduri

A fost o zi grea și cred că o resimțim cu toții. A fost o zi plină de învățăminte și cred că am învățat cu toții.

Rezultatul este departe de cel așteptat, raportat la munca uriașă din aceste luni și raportat la calitatea oamenilor.

Vă mulțumesc tuturor, fără deosebire! Vă mulțumesc pentru cum v-ați luptat, pentru cum ați muncit, pentru că ați venit alături de noi, într-un proiect mic, fără niciun fel de avantaje sau promisiuni. Ați venit din convingere, iar ăsta e cel mai mare câștig al nostru pe termen lung.

Le mulțumesc dâmbovițenilor care au ales PRO ROMÂNIA și ADRIAN ȚUȚUIANU. Voi fi alături de ei până la capăt.

Îi felicit pe toți aleșii noștri locali, mai ales pe cei care și-au primit „botezul” în administrațiile locale. Îi felicit pe cei doi primari PRO de la Șelaru și Vârfuri. Îi felicit pe toți consilierii locali și județeni. Suntem al treilea partid la nivel județean.

P.S: NU REGRET NICI MĂCAR O SECUNDĂ că am ales PRO ROMÂNIA și am rămas aici, după toate invitațiile din trecut. NICIO SECUNDĂ. Iar asta trebuie să vă motiveze și pe voi, de-acum încolo. Vom construi temeinic dacă ținem la principiile noastre și nu ne abatem de la drum. Eu voi continua cu și mai multă ambiție.

Ne vedem pe teren!”, a transmis senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!